top of page

Info

Alle sieraden worden gemaakt van RVS. RVS is een sterker materiaal dan zilver. Het materiaal verbuigt niet, geeft niet af en verkleurt ook niet. Oppoetsen van de sieraden is dus niet nodig. Het materiaal is huid vriendelijk en blijft lang mooi.

Uiteraard is op aanvraag ook alles mogelijk in 14k of 18k goud. Voor de prijzen van de sieraden in goud kun je contact opnemen via info@paardenring.nl

NB: Cadeaubonnen, reparaties en sieraden van goud en/of diamant zijn altijd uitgesloten van kortingsacties en GiveAways!

*Kortingsacties zijn niet met elkaar te combineren*

 

Sieraden met paardenhaar zijn een prachtige herinnering aan je favoriete dier, maar de sieraden zijn natuurlijk wel kwetsbaarder dan sieraden zonder paardenhaar. Ga er dus voorzichtig mee om.

 

Voorkom dat je sieraad contact maakt met water en chemische stoffen, ga dus bijvoorbeeld niet je handen wassen met zeep, douchen, schoonmaken, zwemmen of haren verven.

Saunabezoek en overvloedig contact met water is ook af te raden.

Wees ook voorzichtig met tuinieren, klussen en andere werkzaamheden waarbij de haren kunnen worden blootgesteld aan schuren, haken en plakken.

 

Doordat het een handgemaakt product is met kwetsbare haren kan er helaas geen garantie worden gegeven op de haren in de sieraden, dit geldt tevens voor het glas van de glasbedels.

Elk product wordt geheel op maat gemaakt, met het haar wat je zelf aanlevert. De eigen aangeleverde haren bepalen het uiteindelijke resultaat, niet de voorbeeldfoto's. Aangezien alles puur maatwerk is geldt er geen recht van retour.

Ga voorzichtig met je sieraad om, zo zorg je er voor dat je lang kunt genieten van je mooie sieraad. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met je sieraad dan kunnen we dit natuurlijk voor je repareren.

bottom of page